79 SPÄNN



Tänkte bara tala om att det bara är en tidsfråga innan denna mössa hamnar i min garderob, är ganska sugen på en svart eller rosa, kanske båda (ni ser ju under vilka färger som finns). Jag tycker att det är skitsnyggt att matcha dom här med kanske skor i samma färg, eller andra plagg. En sak är säker iallafall och det är att i vinter kommer mössor definitivt användas mycket från min sida! Ett plus är ju också att den här finisen från BikBok bara kostar 79 spänn!

TACK HEJ FUCK DIG JAG HAR FÅTT NOG


I do not own this picture.

Helt nollställd, allt är blankt. Jag vet inte vad jag vill längre. Allt var över innan det ens hade börjat, bra jobbat.


I KNOW EXACTLY WHAT YOU WANT, BUT SORRY I'M NOT ABLE TO GIVE IT TO YOU




Bilder från i somras när jag var i Malta, SAKNAR värmen! Det skulle inte förvåna mig ett dugg om vädergudarna bestämmer sig för minusgrader imorgon, jag behöver en ny vinterjacka!!

IT'S HARD TRY FAKING A SMILE WHEN YOU FEEL LIKE YOU'RE FALLING APART INSIDE


I'M NOT UPSET THAT YOU LIED TO ME, I'M UPSET THAT FROM NOW ON I CAN'T BELIVE YOU


I do not own the picture.


YOU NEVER WERE AND YOU NEVER WILL BE MINE







Dagens klädval. Kofta, cykelbyxor och linne från H&M. Halsduk från Bik Bok, väskan är från Forever21, och skinnjackan är köpt på Vero Moda.  


FUCK YOU


I do not own this picture.

Ärlighet är så jävla överskattat, varför råkar jag alltid ut för samma sak? Varför har människor så svårt att hålla hemligheter?

Hatar dig, fast egentligen inte, men jag önskar att jag gjorde. Du är en jävla idiot, det har du varit hela tiden och det har jag vetat om, men varför har jag blundat för det? Varför har jag bara tagit emot det du sagt och det du gjort, och sedan bara kastat iväg det som om inget har hänt? fan dig och ditt jävla beteende.


YOU ARE SO YESTERDAY

Dålig uppdatering igår från min sida, hade iallafall en chill dag med Carianne och Johanna. Vi åt på Spicy och kollade på Amerikansk fotboll bland annat, mycket najs! Köpte en kofta och två linnen igår från Ginatricot också, visar lite senare.


Snor denna bild av C också, hehe busigt! C åt vänster och jag åt höger!




NEW BLACK SHOES


Köpte mig ett par nya skor från Eurosko idag, och dessa ska användas flitigt i höst!


YUMMI YUMMI

Nybakta scones med jordgubbsylt, philadelphiaost och ett glas mjölk till, måste ju helt klart vara bland det godaste man kan äta till frukost! (eller lunch...som det nu blev i mitt fall)



Nu måste jag börja göra i ordning mig och sedan cykla till Maria, ska försöka skynda mig lite så att hon slipper vänta i 100 år på att jag ska komma. Jag toppar nog listan över sega personer ganska överlägset haha, ska försöka bättra mig på den fronten..Ha en bra dag!

NEW HAIRCUT

Kom precis hem från stan och frisören, toppade håret för att få bort alla slitna toppar. Blev hyffsat nöjd, även om håret känns lite tunnare och kortare, men det är tur att det växer som ogräs!


NIGHTY NIGHTY

Är helt slut efter en kväll full av fotboll, det blev en otroligt skön vinst (äntligen!!!!) för mitt lag som vann över Norrby med 4-1. Nu är det bara att vila upp sig och tagga om inför imorgon då jag beger mig mot Stockholm för ännu en match.


Och så tänkte jag avsluta detta inlägg med att visa en supermysig hoodie från Modekungen, vi får se om jag kanske klickar hem den snart, varför inte lixom?


♥♥



I do not own this picture.


SEGLAREN

Vaknade 5 imorse och har varit vaken sedan dess, det måste vara nåt fel på mig!? Min dygnsrytm har blivit total-rubbad. Nu förtiden är jag vaken om nätterna och sover bort halva dagarna, well.. det är väl så det ska vara när man har sommarlov I guess?



Grym låt, från Scandinavian Photo reklamen.

HÖST


YOUR ROAD


MJUKIS


Look of today, (högra bilden iallafall, den andra tog jag i förrgår tror jag hehe..) Men detta är iallafall hur jag ser ut idag, har på mig en rosa mjukisdress(400:-) från Bikbok. Förövrigt ska jag snart börja byta om inför min första match för denna säsong, och nu äre vinst som gäller!

MONKI


Kommer bli galet bra nu i höst när Monki ÄNTLIGEN öppnar i Västerås. Blir skönt att slippa 1 timmes svettig, stressig, och bara allmänt jobbig tågresa för att kunna besöka Monki i Stockholm. Greaaat!


UP NEXT

Nu bär det av på fotbollsträning, vi får se om jag överlever i värmen..


JUST LIKE YESTERDAY


i do not own the picture


Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


3 WORDS

Kom precis hem från träningen, det blev 2 rundor i spåret och sen var jag DÖD...det är illa det här alltså! Måste verkligen få upp min kondition igen! I slutet av träningen spelade vi match mot 95-96 killarna också, och det var hur kul som helst haha!

Nu sitter jag här och äter lasagne och dricker mineralvatten, fast jag inte ens tycker om det, great. Ska hoppa in i duschen en snabbis sen ut och träffa Sara(som förövrigt flyttar till Holland snart!</3), vi får väl se vad vi hittar på.

 
Såhär såg jag ut tidigare idag, inget märkvärdigt.

DON'T THINK.





RSS 2.0