FUCK THIS


WATCH THIS

Har letat efter en fin klocka hur länge som helst nu, och blev typ överlycklig när jag fick syn på den här, dessutom kostade den bara 70 kr, helt galet bra! Men lyckad som jag är, repade jag såklart glaset på den det första jag gjorde haha, bra jobbat! Tur att det knappt syns...




GODER MORGON

Det blev ingen träning för mig imorse tråkigt nog, har jätteont i halsen vilket inte alls känns bra. Pratar som en anka gör jag också haha. Nu bär det iallafall av till IKEA med familjen, sedan ska vi äta på Pizza Hut, gottttis!

Tänke visa lite av grejerna jag köpte i Malta sen när jag kommer hem också, hej så länge!



HOME SWEET HOME

Då var man hemma igen efter 11 galet bra dagar i Malta. Det blev en hel del sol och bad, och jag har typ för första gången lyckats få lite färg på kroppen så att man faktiskt ser att jag varit utomlands haha!

Imorgon klockan 10 väntar förövrigt första fotbollsträningen på ca 4 veckor, känner redan nu hur jobbigt det kommer bli, det kanske dags att gå och lägga sig nu då? 01:09 hm......

Här kommer några bilder från resan.

Syster och jag.


På en båttur för att kolla på några grottor.


Hamnen i staden Sliema.


Båttur.

CAN'T BELIEVE I'M LEAVING ALLREADY

Om två timmar sitter jag i bilen på väg mot Arlanda, och Malta! Känns för jäkla bra, helt underbart faktiskt! Kommer tillbringa 11 dagar där med min kära family. Det ska tydligen vara upp till 25-30 grader i Malta, och fint väder hela veckan enligt väderprognoserna, man får väl helt enkelt hoppas på det bästa!






Bilderna lånade jag här och här.


RSS 2.0