TONIGHT I'M YOURS

Världens tröttaste, ska sova tidigt idag! Har inte fått speciellt mycket sömn de senaste veckorna med tanke på att jag alltid sover när jag kommer hem från skola, och då kan jag inte sova på kvällen sen, IT SUCKS!

Tränade med BK30 idag, känner mig verkligen sämst när jag tränar med dom, som en riktig nybörjare...men samtidigt vill jag bli bättre, så det är bara att kriga på. Imorgon börjar jag 8.15, har bara fotbollsträning och sen slutar jag vid halv 10. Då ska jag ner på stan en sväng, köpa present till Sandra, och senare på kvällen blir det träning igen.

Nu måste jag sleepa, höööööörs!

LIFE


LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLD

Idag har varit en väldigt chill dag. Började kl 8.15 i skolan med att kolla på film, så kunde ta igen sömn jag inte fick inatt genom att sova lite då, kollade nämligen på världens tråkigaste film..om jorden typ. Skönt var det iallafall. Sen hade vi individuellt arbete under både psykologin och geografin, så kunde chilla lite till haha.

Jag och Tove åkte ner till Igor och åt Ben&Jerry's, ett råd: OM NI INTE ÄTIT "FAIRLY NUTS" BÖR NI GÖRA DET SNARAST MÖJLIGT! så jävla gooooooo, nya favoriten ju!

Träningsfri dag idag också, hur skönt som helst. Fast nackdelen är ju att jag sov efter skolan och nu kommer jag somna typ 2 inatt, aja. Får väl ta tillfället i akt och plugga lite (läs: mycket!!) psykologi inför provet på torsdag, killll me. Dom dödar oss med plugg nu i 2an..AJA. Detta blev en milslång text, så grattis till den som orkade läsa, men kände för att skriva av mig.

HÖRS DÅ


grym låt, LYSSNA!

BEN AND JERRY'S ICE CREAM

Nu har ju det nya shoppingcentret Igor öppnat här i Västerås, kul att det händer nånting här för en gångs skull! Var där i lördags och då kunde man ju knappt vistas där inne för att det var så mycket folk. Asnice är det ju också att en Ben&Jerry-glassbar har öppnat där inne, älskar dom glassarna och kan erkänna att jag nästan har ätit alla smaker som finns i sverige he-he..



Favoriter!!!!!!!!


WAKE UP, WAKE UP, WAKE UP!


T R U E W O R D S


KEEP MY HEAD UP HIGH



Är så sjukt trött på folk som alltid ska lägga sig i. Människor som alltid ska påpeka saker man gör, och ska ifrågasätta hela tiden. Folk som enbart är ute efter att få någon annan att känna sig dum och korkad, eller att få någon annan att skämmas. Varför kan inte alla bara sköta sitta eget? Varför ska vissa hela tiden göra livet surt för andra? Blir så jävla arg. FUCK OFF


WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED

Hatar att jag inte kan blogga på det sätt jag skulle vilja. Skulle vilja ha en systmekamera att ta fina bilder med, skulle vilja fixa lite med min design, skulle vilja ha bättre redigeringsprogram, som photoshop eller photoscape. B L Ä. Har ingenting att blogga om, skulle vilja visa outfits i bloggen (har 2 urladdade och sugiga kameror som är odugliga) Vill inte använda webbkameran och ta bilder med, dom blir så suddiga.

Sådär nu har jag klagat klart, ännu ett värt inlägg det här..


CHILLDILLL

Ändå chill att man sitter uppe och pluggar samhäll mitt i natten.......fast nä.
Prov på onsdag så det är väl bara att kriga på!
 

Happ..det här kändes ju verkligen som ett värt inlägg, kan väl bjuda på en bild på mig själv åtminstone. he-he..

KANSKE DAGS ATT STÄDA?






CLOSE YOUR EYES CLEAR YOUR HEART LET IT GO


LET'S GO

Hatar söndagar, för då är det en hel vecka kvar tills det är helg nästa gång. Tycker iof. att det är roligt att gå till skolan, men endast för att träffa alla sköna människor som finns där. Men att bli tvingad att plugga och läsa om massa ointressanta saker, tycker jag inte om. Jag tycker inte om när andra säger åt mig vad jag ska göra.

Jag har aldrig haft en så negativ inställning till skolan som jag har nu, och jag vet inte varför. Men nu måste jag iallafall ta tag i mig själv och iallafall försöka. Jag ska lägga ner all tid som behövs, och inte prioritera massa andra saker som inte är viktiga. Det är trots allt som jag gör mig berädd inför, chanserna jag får nu kommer jag inte att få igen senare i livet. Nu är det dags att få tillbaka motivationen, och bli duktig i skolan igen. Jag vet att jag kan!


Bästa IDR09A.


JEFF THOMAS PICTURES

Har alltid tyckt om dessa bilder, dom är så söta! Har inte vetat vem som varit skaparen till bilderna, men idag hittade hans hemsida. Jeff Thomas heter han som tecknar, hur duktig som helst!

 

Besök hans hemsida HÄR.


I KNOW I'LL BE OKAY

Skönt att vara ledig från skolan idag. Blev en sovmorgon fram till halv 12, och jag har just precis tryckt i mig en fin bit kebabrulle! Idag väntar plugg och träning, sen får se vad som händer frammåt kvällen, har inget bestämt ännu.


Fint från H&M.


BEAT ME, HATE ME, YOU CAN NEVER BREAK ME, WILL ME, THRILL ME, YOU CAN NEVER KILL ME

I'M CONFUSED, PISSED OFF, UPSET AND I WANNA PUNCH SOMEONE IN THE FACE.
FUCK YOU YOUR STUPID IDIOT

Trodde att jag kunde lita på dig, men tydligen inte. FAN för dig. Du måste ju vara helt jävla dum i huvet eftersom du inte förstår hur illa du får mig att må.


IMPOSSIBLE


GO SWE


-



GOING DOWNTOWN

Blir en liten runda på stan med Jennie nu, och sedan ska jag hem till Carianne och Johanna.

Bjuder på en mupp-bild när jag posar i köket, det här är vad jag har på mig idag iallafall!

WELCOME TO MY PLACE

Håller just nu på att städa och fixa i mitt rum, vi har lagt om golvet här inne så därför ser det just nu ut som att jag bor i en fängelsecell (har bara en säng och en byrå här inne än så länge). Förhoppningsvis får ni se lite bilder senare på mitt rum när det är klart! Har bara lite detaljer kvar att fixa, som att skriva någon fin text på väggen till exempel! Tips på fina texter?

Jättefina kuddar från H&M HOME, tror faktiskt att jag ska beställa någon/några utav dom!


RSS 2.0