NY VÄSKA


Köpte en ny väska för inte så längesen som jag glömt visa, så here you go! En fin fransväska från H&M, gick på ungefär 150 spänn i think.

SAW 3D


Frågan är varför jag, tillsammans med några vänner, frivilligt kommer att utsätta oss själva för det här ikväll? Jag som hatar skräckfilmer..

MELISSA HORN


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

JAG GAV UPP FÖR LÄNGE SEN

B L Ä


FUCK OFFFFFFFFFFFFF


Hatar den här jävla äckelstaden, längtar tills jag kan flytta långt långt långt bort här ifrån. Exploderar av ilska snart. Tack till den smarta människa som uppfann spotify, perfekt när humöret kan få sina extrema växlingar ibland, (eller ganska ofta nu förtiden känns det som) ASJIFONHVSDUIVJACKS asså ÅHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! SKÖT ERA EGNA JÄVLA LIV


CHESTER SEE



Jag smälter, typ.

FANFANFAN

Hoppas jag inte gjort bort mig för livet nu, helvete.


BIK BOK




HELLO DUDE

Just nu känns livet en aning jobbigt. Vaknade upp med världens jävla förkylning, en sån där som gör att huvudet känns som det är fullt med snor. Halsen börjar kännas lite bättre efter ett x antal halstabletter, men öronen ska vi inte tala om. Det känns som att någon har proppat igen dom med bomullstussar, så idag är jag rent ut sagt döv.
 
Nog om det, idag ska jag förhoppningsvis spendera dagen tillsammans med Hanna och Tove, vi ska kolla på seriepremiären mellan VIK och Syrianska. Blir nog asnajs! Nu ska jag gå och göra absolut ingenting. Hörs sen duuuudes!


*

Blev en runda på stan idag runt 2 tiden, och jag fick med mig en jättefin fransväska hem, (visar bild senare). Jag och Sandra fikade på Waynes Coffee, chillade på donken och gick runt och tittade i butiker.

Vid halv 7 begav jag mig hem till Johanna, där också Frida och Carianne var. Kvällen bestod kortfattat av massa skratt, kortspel och god mat, så mysigt så. Nu ska jag lyssna lite på musik, och kanske kolla klart på Sagan om konungens återkomst, som jag inte orkade kolla klart på igår. Grymma filmer! PUSS


BREAKFAST


Vaniljyoghurt med hallon och jordgubbar. MUMZ!!!

BAKOM VARJE FRAMGÅNG FINNS MISSLYCKANDEN

Jag tänker för mycket, ägnar tankar åt saker jag inte borde. Oroar mig helt i onödan, förväntar mig det värsta. Ändå är jag oftast tillräckligt modig för att försöka, tar tag i mig själv och inser att det finns inget att vara rädd för. Varför tveka, när man kan satsa och köra? Det värsta som kan hända är att man misslyckas, men vad gör det? Bakom varje framgång, finns ett antal misslyckanden. För att kunna lyckas behöver man misslyckas, det är nyttigt att lära sig av sina misstag. Fan, skärpning nu. Det finns inget att förlora.


JAG BÄR TYGNDEN UTAV RYMDEN

Trött som ett djur, men kan ändå inte sova. Med en sliten kropp, en hals som gör ont och en snuvig nos, myser jag ner mig i soffan med täcket och några kuddar. Musiken är på i lurarna och jag låter tankarna ta över. Skulle vilja fly ut i mörkret och bort från allt ett litet tag, men...nej. 


-

Äntligen helg, veckan har gått jättesnabbt, som vanligt då och helgen kommer väl gå lika fort den. Ska troligtvis spendera min kväll hemma hos Olivia med henne, Carianne och Johanna. Blir idol och mys.

Nu, alldeles strax ska jag byta om och bege mig mot ringvallen, för fotbollsträning. HEJJJJ

MADDI JANE


Förstår inte hur man kan sjunga sådär bra, helt sjukt. Grym låt också! Vad tycker ni?

INSPIRATION


GOURMÉT




Mmmmmmm nom nom nom, vad gott det ser ut...(speciellt bild 1..hahaha)

Okej, även om det inte ser speciellt gott ut, så kan jag försäkra er om ATT DET VAR DET!  (Och för er som märkte att jordgubbarna ser ut att vara frysta, ni såg alldeles rätt..orkade inte tina upp dom innan jag tog fram kameran hehe..)Men mätt och belåten som jag nu är, kilar jag vidare för att svälla i soffan framför Top Model. Ha en fortsatt chill onsdag!

PANNKAKOR

Slutade tidigare idag med tanke på att vi hade nån seminariegrej, skönt som attan, dessutom är det en träningsfri dag idag också, så jag ska ta tillfället i akt och chilla gaaaaaalet!!!!! Känns som att magen börjar kurra lite smått nu också och därför är det dags att röra sig mot köket, att laga lite panncakes låter som en fin idé.


Snor en bild från recept.nu, med tanke på att mina pannkakor nog kommer bli brända eller helt misslyckade, men det går ju att äta det också...eller?


IT DOESN'T MATTER


Engelskan gick ju åt helvete, men vad gör det?


GO SWE


MEN KOM IGEN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


JAG TOG EN KULA FÖR DIG OCH FICK EN SMULA TILLBAKS, FÖR DIG SKA JAG, GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM, JAG HAR GIVIT DIG ALLT OCH JAG HAR INGENTING KVAR, FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM.


DANIEL ADAMS-RAY


MÅNDAG-FREDAG BLEV EN KEDJA KRING MIN FOT



Skor - Skopunkten, avklippta tights, halsduk & tröja - GT, armband - Forever21,


FIREFIGHTER COLOR


Ska blanda dessa två och se vart det leder, tjollahopp!

BLACK SHOES


Köpte mig ett par nya skor igår, 449 riksdaler gick dom på. Fodrade och hur mysiga som helst, perfekt inför vintern som jag förövrigt verkligen inte hoppas blir lika kall som förra året.

SUNDAY


I do not own this picture.

Söndagar är en sån där dag som egentligen är helt onödig. På söndagar är mitt huvud fyllt av ångest och tankar. Ångest för att man har en hel vecka framför sig med plugg, träningar etc. tiden räcker sällan till och för att det är en hel vecka kvar tills det är helg igen. Jag är en sån där som tänker alldeles för mycket också, dagar som dessa ägnar jag tankar åt saker som jag egentligen inte borde oroa mig över, eller bry mig om överhuvud taget. Är också en sån som sparar allt plugg till sista dagen i veckan, så nu sitter man fortfarande här med den där jävla engelskaboken på 350 sidor, och en tung börda över axlarna, bra jobbat Isabelle. Men egentligen ska jag väl inte klaga över söndagarna, om inte dom hade funnits hade ju lördag varit en sån här jobbig dag, och det hade man ju inte orkat med.


FELSMS.COM

HAHAHA asså det här va typ det fulaste jag läst på länge....vem gör sånt?!?!?!?1 HAHAH shit vad skämmigt


DESTINY


THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING


Jag vill ha nya skor.

JUHDKSNCJKVXKSL

FÅR DAAAAAAAMP, kan nån förklara för mig hur man ändrar färgen på länkar????????????


COUNT ON ME


B Ä S T

HAPPY

VINST ÖVER TYRESÖ MED 1-0, SÅ NU ÄR VI VIDARE I SLUTSPEL I FICKALLSVENSKAN, SÅ JÄVLA BRA!!!!!

YOU ARE MY ANGEL, SAVE ME FROM DANGER


Örhängen i form av änglavingar, från BIKBOK är dessa, jättefint tycker jag. Har även sett att det finns en ring av samma modell. En ring med dubbla vingar på alltså. Men vet inte vart dom säljs, skulle verkligen vilja ha en sån, så sjukt fint!


TODAY'S


Stickad tröja från Vero Moda och mössa från GT.


YOU DON'T GET A SECOND CHANSE, LIFE IS NO NINTENDO GAME.

Tjabbatjoho!!! Kom nyss hem från träningen, och det gick faktiskt hyffsat idag, så det känns bra. Men ett fett jävla minus till matchen igår, fyfan vad jag va arg. 2 minuter ifrån slutspel, ÄR INGET ANNAT ÄN ILLA! aja, bara att tagga om tills på lördag då det är match igen, då jävlar ska vi vinna och sen vidare till slutspel!

Nu ska jag ta och ringa min kära vän Sandra, och sedan tänkte jag chilla lite med musik innan jag somnar, måste vara pigg till träningen imorrn.


Koftan och hårbandet är mammas gamla, oversize-linnet är från GT, väska från Wedins.

HAIRCOLOR

Har länge funderat på vad jag ska göra med mitt hår. Har en fet utväxt eftersom jag slingat mitt råttfärgade hår med blonda slingor ett antal gånger. Tur är väl att utväxten inte syns när jag har tofs eller snedbena, men därimot hatar jag att den syns när jag har mittbena, buhu!..Så nu är det dags att göra något åt det. Men har ingen aning om VAD jag ska göra, kanske färga utväxten och sedan slinga igen? eller tona till en ljusbrun nyans? GAH, vet inte!!!




Och för er som undrar och la märke till, så vill jag bara klargöra saken för er att nej, jag har ingen äckelfinne brevid näsan, hahah vettefan vart den där pricken kom ifrån?


BÖCKER<3<3<333333333


ÅÅÅÅÅÅÅ va kul de e å läsa engelskaböcker på 350 s, speciellt när dom ska vara utlästa till onsdag nästa vecka!!!!!!!!!!!!

TOMORROW I'M WEARING THIS


Usel kvalité, men har man ingen kamera som funkar så får webbkameran duga.. Morgondagens outfit på bild alltså, eftersom det jag hade på mig idag inte direkt var något att visa upp.

Here we go then: Halsduk från hm, skjortan är köpt i USA, strumpbyxor från nånstans, och avklippta tights funkar finfint som cykelbyxor. Till detta har jag även min korta skinnjacka (eller en svart everest-vinterjacka om vädret skulle få för sig att bli -725°C) samt vita Converse.

PLUGGGIZZZZZZ

Började dagen med fotbollsträning på Swedbank, efter det hade jag håltimme i 350 år som vanligt (från 10.30-14.00), så jag och Tove gick hem till Freddie och chillade. Där bjöds det på en fin gourmet lunch också, pasta med ketchup! haha så doktigggg.

Fick tillbaka samhällsprovet också och jag fick VG!!!!! Trodde verkligen inte att jag skulle få det, hade typ panik-pluggat dagen innan provet, så blev skitglad för resultatet haha.

Imorgon får vi förhoppningsvis tillbaka psykologi provet också, hoppas hoppas hoppas verkligen att jag får MVG på det, fast blir ju självklart nöjd med VG också, hehe.

ROLIGT INLÄGG FÖRESTEN, HANDLAR TYP BARA OM SKOLAN :D:D:D:D

Nu ska jag gå och läsa min engelskabok (kommer typ somna.....) aja, herrrrrrrå!


AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

Mår så bra av den här låten.


RSS 2.0